Pentru o experienţă completă de navigare, te rugăm să activezi JavaScript în browserul Web.
fundal star.jpg
The Fundamental Universe Project
The incredible simplicity, without formulas and accessible to everyone, an amazing theory describes
the construction mechanism of everything.
LIVE & FREE project
Unified Fields Theory & Practice, in General Relativity for...everybody!
"I have enough power to change history, are YOU ready?"
SteagRO.jpg
Copyright © 2009-2018
DANIEL-GEORGEL
                   PREDA
HELICAL GEOMETRODYNAMICS in a new time-space concept
Eng flag.JPG
GOVERNMENT
OF
ROMANIA,
by Romanian Copyright Office, recorded in National Works Register the work
“Universe Foundament”
and
”Fundamental Law of Creation”.
HomeAboutDownloadLinkTechnologyCivilizationsContact & Forum
Copyright © 2009-2018 DANIEL GEORGEL PREDA
maia.jpg
In lucrarea Fundamentul Universului, definitia informatiei fundamentale, transmisa de civilizatii ale trecutului, de cele avansate sau cea existenta, este un termen necesar intelegerii fenomenologiei cercetarii intuitive. Toata informatia, fiind de natura geometrica, simbolica, nu necesita "traducator", este independenta de spatiu sau timp si se conserva pentru orice nivel de civilizatie. Este pentru prima data cand simbolurile religioase, cele din lanurile de grau si realitatea imediata ajung sa descrie, simultan, constructia Universului, un acelasi sablon, E.F.T., repetat in constructii de tip fractal, la infinit. Sablonul creatiei universale, Geometria si Dinamica fundamentala a Universului, este descoperit ca o manifestare fizica a intuitiei umane sau mesaj grafic al civilizatiilor avansate. Calapodul universal este de fapt o uluitoare "descifrare" a evidentelor...
lup simbol.jpgspiral colaj.jpg
A inceput cu scepticism si ...s-a cutremurat, simbolurile tuturor religiilor lumii, de la origini, de oriunde si din toate timpurile, descriu FUNDAMENTUL UNIVERSULUI, o unica matrice de constructie, un sablon universal.
Modificarea starii de constiinta, prin perceptia modalitatii de constructie a Universului ca pe o traire interioara, este declansata prin relevarea geometrodinamicii elicoidale (E.F.T.).
masa brancusi.jpgStalpii cerului.JPGVase lut.JPG
Intuitia, cea mai evoluata forma de cunoastere, se manifesta in ritm accelerat, atingand un maxim in urmatoarea perioada de timp. Ducand la cresterea capacitatii de intelegere a locuitorilor planetei, scoarta terestra pune ROMANIA in pozitia de leader spiritual, oamenii acestei regiuni "resimtind" schimbarile planetei mama cu o mai mare intensitate. De-a lungul timpurilor aceast teritoriu a excelat in a transmite, involuntar, informatii-simbol generatiilor viitoare, fiind o buna pastratoare a datinilor si obiceiurilor strabune. De la portile maramuresene la Brancusi, de la ceramica de Horezu pana la cultura Cucuteni sau de le simbolurile dacilor pana la jocul calusarilor, se remarca aceeasi simbolistica...geometrodinamica!
LorentzianWormhole.jpgFleur de lis.jpgCelticSnake.jpgHOLY GRAIL.jpgEFTdual.jpgYNYANG.JPGContraexpansiune.jpg
Este icredibil de simplu de inteles, atunci cind ai gasit cheia. Autorul acestui proiect, un ateu declarat, face o demonstratie uluitoare. Toate religiile lumii, fara exceptie, spun adevarul...ramanand acelasi ateu...!
Toate simbolurile religioase, pentru care oamenii au platit cu viata lor de-a lungul istoriei, sunt acum unificate. Absolut toate descriu natura geometrica a creatiei dar si dinamica eterna a Universului. "Dumnezeu" este descoperit a fi principiul din spatele materiei, este GEOMETRODINAMICA ELICOIDALA, o curgere in structura condensata, tetraedrica, a Universului superfluid.
Toate civilizatiile planetei, din toate timpurile, au perpetuat, in mod involuntar si chiar cu pretul vietii, simboluri, geometrii. Cele mai puternice, cele care au rezistat timpurilor, reprezinta matricea primordiala, modul de constructie a Universului. Toate acestea, venind din strafundurile constiintei individuale, de la nivelurile cele mai mici ale constructiei viului, au un punct comun!
Incredibil...! Cercetari ale fizicii, de ultima ora sau de oricand si de oriunde, converg catre un acelasi numitor comun. Teorii ale unificarii, un vis nerealizat al lui Einstein, sunt lovite de cea mai simpla dar cea mai puternica teorie realizata vreodata de om! Este atat de puternica incat produce, in mod ireversibil, schimbarea mentalitatii fiecarui cititor ce se incumeta sa o strabata! Omule,TU...esti pregatit ?